Fred Serinyà, presta el seu servei professional en tot el relacionat amb la maquinària d'hostaleria i fred que es necessita per emmagatzemar, elaborar o donar servei aliments i begudes en tot tipus d'establimentstot tipus d'establiments, sales, recintes d'hostaleria i alimentació com cuines, bars, supermercats, càtering, hotels i bufet ... , sales, recintes d'hostaleria i alimentació com cuines, bars, supermercats, càtering, hotels i bufet ... elaborar o donar servei aliments i begudes en tot tipus d'establiments sales, recintes d'hostaleria i alimentació com cuines, bars, supermercats, càtering, hotels i bufet ... i desenvolupem els projectes i duu a terme execució de l'obra tractant de minimitzar tot el possible la repercussió en el funcionament de l'establiment i en un possible tancament temporal al públic del mateix.
Procés d'execució d'una obra per mitjà de diferents etapes:
1Fase de contacte amb el client
És on el client ens transmet les seves necessitats, objectius i preferències.
2Fase de Proyecte
Durant la fase de projecte es fan suggeriments al client oferint-li en tot moment, un assessorament professional, avalat per la nostra experiència.
3Fase de plànols
Creació del projecte i valoració del mateix es realitzaran els projectes i estudiar els plans d'execució en 2D i 3D.
4Fase de desenvolupament
El procés continua amb la fabricació del mobiliari i de l'equipament existent en el projecte, el muntatge i la posada en marxa de la instal · lació.
5Fase de finalització
S'aporta la garantia durant el període corresponent, així com el servei d'assistència tècnica i el contracte de manteniment preventiu opcional per a la resta de la vida de la instal · lació.